Over Bankgeheim

De Naam

Na 20 jaar Maas Modes Dames wou ik een nieuwe, verfrissende naam.

De winkel is gevestigd in de ‘oude ABN AMRO bank’ in Sas van Gent. De ideale locatie voor een conceptstore. Dat betekent dat we een bijzondere mix van merken en producten in huis hebben met een moderne belevenis van winkelen. De naam heb ik te danken aan Nelleke Strijkers, eigenaresse van modezaak SPRMRKT. Ik heb haar ontmoet op vakantie en sprak over mijn plannen. We zijn gaan brainstormen en ineens was ‘ie er: Bankgeheim.

Natuurlijk valt het niet mee om, in een dorp waar Maas Modes al meer dan 80 jaar een begrip is, zomaar uit het niets een andere naam te horen. Voor velen erg wennen, maar ik vind het geweldig!

Bankgeheim_Marie_Kristien_Poppe

Over mij

Een eigen winkel in een eigen pand. 1 mei 2014 heb ik de stap genomen om mijn droom te verwezenlijken. Na 20 jaar nauwe samenwerking met ma en familie was ik er helemaal klaar voor.

Ik struin veel beurzen af, om zo de ideale mix van merken te vinden, stijlvol en draagbaar. Weekendjes buitenland om zo het straatbeeld op te nemen, want wij “Nederlanders” zijn terughoudend en voorzichtig wat mode betreft.

Ons streven is dat je in 1 keer bij ons kunt slagen. Sportief, feestelijk, zakelijk, voor ieder moment en iedere emotie.

De kracht van Bankgeheim is de combinatie van het assortiment en onze passie om iemand te adviseren, we doen namelijk niets liever dan kijken wat bij jou past.

fami20882405_1348353805219472_5068512259726508019_n