Bankgeheim boekenclub

Donderdag 21 januari om 18:30

Bankgeheim gaat nieuwe dingen doen. Locale dingen die bijzonder en een beetje exclusief zijn. Zo komt 21 januari een begaafd en befaamd schrijfster bij ons in de ‘bankgeheim huiskamer’ een lezing geven. “Wie dan?” horen we je vragen? Nou, niemand minder dan Eva Posthuma de Boer.

Weet je nu al genoeg en wil je gelijk een plaats bemachtigen? Reserveer hier je plaatsen!

Wat gaan we doen?

Bereid je voor op een een unieke tijd op een unieke locatie, ons Bankgeheim te sas. Met hapjes, drankjes, fantastische boeken en een geweldige schrijfster steken we van wal. Lekker op een druilerige donderdag in januari samen met vriendinnen zijn, daar houdt Bankgeheim wel van. En dat alles helemaal gratis! Kom je ook? Lees je in!

Wat zegt Wikipedia over Eva?

"Posthuma de Boer zat op het Barlaeus Gymnasium in haar geboortestad Amsterdam. Na het behalen van haar diploma studeerde zij aan de HKU. Zij werkte als theaterproducent voor Comedytrain in Toomler, het Leids Cabaret Festival, Circus Elleboog en de cabaretgroepen NUHR en de Ploeg. Daarnaast initieerde ze eigen projecten, onder meer in de Amsterdamse Club Panama. Ook ontwikkelde ze voor de Parade onder meer de literaire quiz Pulp & Fictie. In 2004 schreef ze met Sanne Wallis de Vries het brieven- en interviewboek Rinus aan de rekstok (2004). Haar debuutroman Eindeloze dagen verscheen in 2007, gevolgd door de romans Lichthart (2009), De Comedy Club (2012) en Ica (2015). Voor Het Parool schrijft ze een culinaire column in de zaterdagse PS. Ook heeft ze een vaste column in Kek Mama, een glossy voor moeders.

Ze is getrouwd met acteur Frank Lammers."

Laatste boek: Ica

In de roman 'Ica' speelt schrijfster Eva Posthuma de Boer een spannend spel met feit en fictie. Wanneer Nadine Sprenger als debutante het Boekenbal bezoekt, maakt ze kennis met de door haar zo bewonderde Ica Metz. Tussen haar en de kleine, grote schrijfster bestaat onmiddellijk een vanzelfsprekende, maar onverklaarbare vertrouwdheid. Getroffen door de gretigheid waarmee Ica in het leven staat, maar ook door haar werk, dat leest alsof ze elk woord speciaal voor haar geschreven heeft, komt ze tot het besef dat ze geen fascinerender personage voor haar nieuwe roman zou kunnen verzinnen dan Ica Metz.

BEPERKTE PLAATSEN BESCHIKBAAR, RESERVEER NU!

Eva Posthuma de Boer

552d23b4305d98.62061945