Bankgeheim presenteert een eigen Label

Met PUSH LOCAL geeft Bankgeheim locale producenten een duwtje in de goede richting.

Myrthe uit ons team is freelance print designer. Ze heeft gestudeerd in Gent en maakt schitterende prints voor onder andere Zara en Prada. En dat heeft Bankgeheim, je weet wel, “gewoon” in huis! We houden heel erg van ‘eat local, shop local, buy local, start the trend’. We zijn daarom ook trots om een Sassenaar te laten samenwerken met Bankgeheim.

Eenmaal het idee in ons hoofd, ging Myrthe aan de slag met het ‘designen’ van een print.

Collega’s Mariette en Esther waren ingeschakeld om bedrijven te benaderen om een kleine oplage shawls te laten drukken. Dit viel niet mee…

1

2
3

Het plan viel bijna in duigen totdat Yvonne (eigenares van label Moment by Moment) langskwam. Zij was in de buurt en wou haar prachtige collectie shawls laten zien. Ze vertelde dat ze een eigen fabriek hadden en dus alles zelf laat maken…

Als een gek zijn die lieve mensen aan de slag gegaan en dit is het resultaat. Onze eigen productie, ons eigen label, gemaakt door onze eigen “Sasse” Myrthe.

Een deel van de opbrengst gaat naar Myrthe, zij spaart voor een pantonen planner. Zo kan zij haar werk optimaal verwezenlijken en steunen wij deze jonge onderneemster!

add7

add5
add6

 

Bankgeheim bestaat 1 jaar en dat willen we vieren! Samen met jullie. Op 5 september liggen deze prachtige artikelen voor je klaar. Houd vooral ook Facebook in de gaten omtrent speciale acties!

add9
add10