Menu
EUR
Onze webshop is de etalage van onze winkel. Onze collectie is veel breder. Zoek je een bepaalde kleur of maat, neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor persoonlijk advies.

About us

HEY!

The strength of Bankgeheim lies within the combination of the brands, product range and our passion to advise, we love to see what fits you best. By combining different brands every outfit is unique.
WHAT’S IN A NAME?!

Als grensdorp had Sas van Gent vroeger veel banken. Na het opheffen van het bankgeheim tussen Nederland en België, gingen deze banken stap voor stap weg. Zo bleef Sas van Gent achter met veel leegstaande bankgebouwen. En kwamen wij aan onze naam. Ook Bankgeheim is gevestigd in een oude ABN AMRO bank. De ideale locatie voor een grote multibrandstore. Dat betekent dat we een bijzondere mix van merken en producten in huis hebben met een moderne belevenis van winkelen.

UNIEK

Ons streven is dat je in 1 keer bij ons kunt slagen. Sportief, feestelijk, zakelijk. Maar ook voor ieder moment en iedere emotie. Bovendien kunnen we je van top tot teen aankleden. Onze uitgebreide collectie bestaat uit kleding, accessoires, juwelen en schoenen. De kracht van Bankgeheim is de combinatie van het assortiment en onze passie om iemand te adviseren, we doen namelijk niets liever dan kijken wat bij jou past. Door het combineren van verschillende merken ga je met een unieke outfit naar huis.

SEE YOU

Bezoek onze multibrandstore aan Markt 7 in Sas van Gent. Parkeren kan recht voor de deur en is gratis. Of bezoek onze webshop!

Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
0
Compare
Start comparison

This product has been added to your cart
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »